Porttelefoni

Porttelefoni

Porttelefon är ett smidigt sätt för besökare att kommunicera med boende. Den moderna porttelefonen är enkel att installera och kan användas av alla. Besökaren ringer upp rätt person, får hjälp att komma in och hittar snabbt rätt.

Uppringningen sker till hem- eller  mobiltelefon vilket gör det enkelt att snabbt svara och öppna dörren. Samtalen går över internet, via så kallad IP-telefoni. Porttelefonisystemet är flexibelt anpassat så att du vid installation inte behöver inte byta ut hela system utan integrerar lätt porttelefonen till ert befintliga säkerhetssystem. Ni slipper dyra kostnader vilket gör porttelefonin optimal när det är dags att byta ut er gamla porttelefon.

Flera porttelefonilösningar

Porttelefonen kan enkelt anpassas för personer med funktionshinder exempelvis genom hörselteknisk utrustning, en talande röst när dörren öppnas, individuellt anpassad öppningstid och flera andra funktioner som exempelvis automatisk dörröppnare.

Ökad säkerhet

Att installera porttelefon är en enkel trygghetslösning som ökar säkerheten i bostaden. Genom elektroniska passagesystem blir det lättare att få full kontroll på vilka som passerar och med elektroniska nycklar kan ni även öka säkerheten ytterligare då det går att anpassa användares behörighet snabbt. Ett system för allt, porttelefon, passersystem och lås där du använder kod eller nyckelbricka vilket ger ett säkrare och mer lättmanövrerat styrsystem.