Dags för en uppdatering av våra digitala namnskyltar

Alla Dinbox fastighetsboxar kan utrustas med digitala namnskyltar och elektroniska lås för att förenkla för både boende och förvaltare. Våra namnskyltar har tidigare haft ett maxantal på 32 tecken, men nu ger vi de en rejäl skjuts och höjer antalet till 128 (!). Det betyder att både företag och boende med dubbelnamn får gott om plats. De nya namnskyltarna kommer lanseras under Q2.

Fördelarna med digitala namnskyltar är främst att det underlättar för både förvaltare och styrelse i en bostadsrättsförening vid in- och utflytt. Istället för att skriva ut och klippa papperslappar i rätt storlek kan man med några knapptryck ändra namnet. Det går även att välja ett datum i framtiden när namnet ska ändras automatiskt. Tillsammans med ett digitalt våningsregister som också hämtar namninformation från samma molnserver gör man en enda ändring och lutar sig sen tillbaka. Digitala namnskyltar är också tydligt upplysta och förenklar för brevbäraren – utöver att namnskyltarna dessutom rejält höjer känslan i trapphuset.

Kontakta oss för mer information!

Comments are closed.

Få en gratis offert idag! Vi löser kontakten med återförsäljaren

Fyll i vad du är på jakt efter, så ser vi till att lösa prisuppgifter på både produkter och installation från en återförsäljare - enklare blir det inte