Nu söker vi en produktionsplanerare

Produktionsplanerare

Om oss

Dinbox är ett proptechbolag som utvecklar och producerar uppkopplade passage- och logistiklösningar för lägenhetshus. Vi växer snabbt och har för tillfället över 10 000 uppkopplade enheter. Med ca 60 anställda producerar vi det mesta själva. Vår anläggning i Spånga producerar metallprodukter och ett kontor i centrala Stockholm utvecklar allt från mekanik och elektronik till webb och UX.

Vår vision är att forma och förbättra upplevelsen i interaktionen mellan fastighet och människa. Vi vill att ditt postfack notifierar dig när du har post, att dörren öppnas automatiskt när du kommer nära (du kanske har kassar i händerna), att du bara ska behöva en enda nyckel till allt (eller varför inte din mobil?), att du ska kunna ge tillfällig access till en kompis. Vi vill skapa ett system som enkelt kan interagera med andra system, tex. IFTTT, Siri/Alexa/Google assistant.

Vi är en platt organisation med mycket driv i, där medarbetare ser sig som en form av entreprenörer på ett bolag där eget ansvar och nya idéer går före hierarki och strikta rutiner.

Vi erbjuder dig

Vår kultur präglas av framåtanda, korta beslutsvägar och högt i tak.
Ditt välmående är nyckeln till vår fortsatta framgång och därför har vi skapat en arbetsplats där:

• Du kan kombinera jobb och fritid, flexibla arbetstider med eget ansvar.
• Du arbetar med härliga och kunniga personer som har ett gemensamt driv, att utveckla företaget.
• Tjänstepension, extra ersättning vid föräldraledighet och friskvårdsbidrag.

Om tjänsten

Som produktionsplanerare ansvarar du för att driva, förbättra och följa upp företagets processer inom produktionsplanering och lageroptimering. Det innebär att du utifrån kundbehov och lagernivåer prioriterar och planerar in resurser för att säkra leveransförmåga och hög tillgänglighet i verksamheten. En del i detta arbete är att registrera och underhålla data i vårt affärssystem (Visma Business).

Visst förbrukningsmaterial är det också du som anskaffar. Du arbetar nära både säljorganisationen och produktionen för att svara på leveransförfrågningar och optimera produktion och materialflöden.
Är du en strukturerad och analytisk person som gillar att vara ”spindeln i nätet”? Har du tidigare arbetat i tillverkande processindustri eller liknande, där materialflöden varit en del av din vardag? Då kan tjänsten som Produktionsplanerare hos oss på Boxen vara något för dig! Nedan ser du några av dina arbetsuppgifter:

• Planering och styrning av antingen material, produktion och leveranser.
• Säkerställa och optimera lagernivåer och produktionsvolymer för kostnadseffektiva processer.
• Kontakt internt såväl som externt med leverantörer och kunder.
• Samla in information, analysera utfall och utveckla arbetssätt.

Vi ser gärna att du har gymnasiekompetens och att du tidigare arbetat i en produktionsmiljö eller liknande processindustri minst ett par år och fått förståelse för produktionsplanering. Som person är du kommunikativ, analytisk och lösningsorienterad. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att vara ”spindeln i nätet” med många kontakter. Du är en serviceinriktad och flexibel lagspelare med stort kundfokus. Har du dessutom en god administrativ förmåga, rapporteringsvana och ett strukturerat arbetssätt kommer du att nå framgång här. Du är en trygg användare av Officeprogrammen och det är en fördel om du har erfarenhet av Visma Business. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och kontakt

Anställningen avser en heltidsanställning med placering i vår produktionsansläggning i Spånga, Finspångsgatan 29, start omgående eller snarast möjligt.

Intervjuer sker löpande och vi rekommenderar därför att du söker jobbet så snart som möjligt. Du behöver inget CV för att söka, fyll bara i formuläret här:

Comments are closed.

Få en gratis offert idag! Vi löser kontakten med återförsäljaren

Fyll i vad du är på jakt efter, så ser vi till att lösa prisuppgifter på både produkter och installation från en återförsäljare - enklare blir det inte