Om Dinbox

I dag verkar Dinbox-koncernen i hela Norden. Vår affärsidé är att kombinera kvalitativa och säkra produkter med en pressad prisnivå. Genom hög volym kan vi optimera vår tillverkning och distribution. Vi är aktiva på marknaden och är lyhörda för våra kunders önskemål, och vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling – där vi ligger i framkant när det kommer till digitala produkter.

Sedan 2009 är Dinbox Sveriges största leverantör av fastighetsboxar. I takt med att vi ökat vår marknadsandel för fastighetsboxar har vi också lagt till många fler produkter i vår portfölj – bland annat digitala våningsregister samt elektroniska lås och tvättstugebokning via pekskärm. Med ett bredare utbud har vi möjligheten att ge våra kunder en helhetslösning med allt från att anpassade produkter till montering.

Våra värderingar

På Dinbox anser vi att för att kunna göra ett så bra arbete som möjligt och leverera perfekta produkter till våra kunder behöver vi först förstå oss själva. Därför har vi några noga utvalda värderingar som vi gärna delar med oss av.

God kundservice

Att köpa ny inredning kan knappast liknas vid att köpa en ny jacka. Det är ju exempelvis svårt att lämna tillbaka en fastighetsbox om det visar sig att den inte passar. För att erbjuda planering och inspiration har vi flera duktiga inredningsexperter som kan konsultera dig i allt från färg till placering av fastighetsboxar.

Utvalda produkter

Vi säljer noga utvalda produkter som är kvalitetsprövade, genomtänkta och välproducerade. Det som efterfrågas utvecklar vi och anpassar efter marknaden.

Enkelt att anpassa

Vi förstår att ett begränsat sortiment enbart går ut över våra kunder. Istället för att låta oss begränsas har vi sett till att våra produkter ska kunna anpassas i det oändliga. För dig betyder detta att när du ser en produkt du gillar, så vet du att vi kan få den att passa till ditt projekt.

Kundtrygghet

Du som kund ska känna dig säker när du handlar från Dinbox. Vi är alltid ärliga med vad du köper och vad du får. Vi litar på våra produkter i den mån att vi alltid ger 5 års fabriksgaranti på alla våra plåt- och laminatprodukter. Det tycker vi är en bra affär.

Miljöansvar

Vi tror på miljön. Vi tror också på att se till att våra produkter inte bara når upp till marknadens standard, utan även överträffar den. Vi är anslutna till bland annat Basta, SundaHus och FTI.

Få en gratis offert idag! Vi löser kontakten med återförsäljaren

Fyll i vad du är på jakt efter, så ser vi till att lösa prisuppgifter på både produkter och installation från en återförsäljare - enklare blir det inte