Öppna postfacket på distans


Som första aktör på marknaden lanserar vi nu en unik funktion att kunna öppna postfacket från distans. Det senaste i funktionalitet är att boende nu kan öppna sitt postfack med telefonen. Genom att ansluta en porttelefon till fastighetsboxen kan man på plats ringa upp ägaren av postfacket som i sin tur öppnar facket på distans med sin mobiltelefon. Precis som en port, men med utökade möjligheter!

Vi har redan sett tillämpning i form av boende som lämnat sina hemnycklar i sitt postfack för någon annan att hämta upp, exempelvis en hantverkare eller en ansvarig som ska vattna blommorna. Ett annat användningsområde är att grannen har möjlighet att tömma brevlådan på post (eller varför inte en utlånad borrmaskin) när man själv är på semester. Det är bara fantasin som sätter gränserna för hur man använder en säker förvaring som kan öppnas på distans – vårt första bidrag i en ”sharing economy” i fastigheten.

Porttelefonen placeras i anslutning av fastighetsboxen och integreras enkelt med övriga delar av systemet. Samtidigt som porttelefonen kan användas för att på distans öppna facket har den också en inbyggd läsare som gör att taggar kan läsas på plats och fack öppnas direkt. Tidigare lanserad funktion att kunna öppna med kod eller tagg + kod finns även via porttelefonen som har en digital knappsats med touch-funktion.

Vi arbetar ständigt med att hitta lösningar för att förenkla förvaltning och boende. Kontakta oss för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa er höja boendestandarden i er fastighet.

Comments are closed.

Få en gratis offert idag! Vi löser kontakten med återförsäljaren

Fyll i vad du är på jakt efter, så ser vi till att lösa prisuppgifter på både produkter och installation från en återförsäljare - enklare blir det inte