Paketleverans

Idag

Postnord levererar redan idag mindre försändelser till våra postboxar, allt som får plats i ett fack.

Imorgon

“Ett öppet system för leverans och retur”

Vi jobbar aktivt med ledande aktörer på marknaden för att möjliggöra den bästa lösningen för dig som boende att ta emot och returnera paket. Vårt mål är att du ska få dina paket levererade till en säker plats i din entré, oavsett vilket leveransalternativ du väljer. Du ska inte heller behöva gå längre än till entrén för att returnera varor.

För att lyckas med detta bygger vi nu ett öppet system där alla leverantörer av paket kommer kunna koppla in sig. Är du intresserad av att veta mer eller vara en del av utvecklingen så ta kontakt med oss!

Tack vare vår helhetslösning med uppkopplad dörrstyrning så väl som uppkopplade post- och paket-boxar kan vi se till att alla leverantörer kan få tillgång till rätt entré och fack för leverans av paket i olika storlekar på ett tryggt och smidigt sätt.

Och eftersom att vårt styrsystem är molnbaserat kommer du som investerar i en digital lösning från oss idag kunna ta del av det nya paket- och retur-systemet när det väl kommer på plats.

Få en gratis offert idag! Vi löser kontakten med återförsäljaren

Fyll i vad du är på jakt efter, så ser vi till att lösa prisuppgifter på både produkter och installation från en återförsäljare - enklare blir det inte