Vi söker en medarbetare på ekonomi/kundtjänst

Ekonomi/kundtjänst

Om tjänsten

”Jag känner att vi inte riktigt klickar” ”Ett liv utan kärlek är som en ladugård utan kor” Nailar du dessa utan att blinka? Då kommer du trivas sjukt bra med dina blivande kollegor. De gör nämligen de också! På jakt efter nytt jobb och vill jobba med några som fullständigt älskar att diskutera ovan program el hävdar du liksom jag att man inte kan tycka att dessa är bra? Då finns det en bra grund för underhållande samtal.

Mina fabulösa kollegor letar nu förstärkning till sina team. Tjänsten kommer vara splittad mellan vår ekonomi- och kundtjänstavdelning. Du kommer på ekonomi hjälpa till med löpande bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra, enklare deklarationsarbete, samt enklare avstämningsarbete. På kundtjänst kommer du främst göra order, göra enklare inköp samt svara i telefon alternativt via mail på kundtjänstslingan. Låter detta som ett jobb som passar dig? Sök enkelt genom att fylla i formuläret nedan.

Ansökan och kontakt

Vad är 7+4?

Comments are closed.

Få en gratis offert idag! Vi löser kontakten med återförsäljaren

Fyll i vad du är på jakt efter, så ser vi till att lösa prisuppgifter på både produkter och installation från en återförsäljare - enklare blir det inte