Hoppa till innehåll

Analoga fastighetsboxar

Fastighetsboxar för alla trapphus, väderförhållanden och användningsområden.

Svenskboxen analog

i fyra varianter

Liggande fastighetsbox

Svenskboxen liggande är den perfekta kombinationen av höjd, djup och bredd. Tillverkad för enkel montering inomhus.

Kompakt fastighetsbox

Vår kompakta modell passar för trapphus med mindre väggyta med sin lite djupare men smalare fastighetsbox design.

Stående fastighetsbox

Våra fastighetsboxar med stående fack är väldigt väggnära och smidig att placera i smalare trapphus.

Utomhus fastighetsbox

Svenskboxen Utomhus är tillverkad i slitstarkt och rosttåligt material som gör att fastighetsboxarna klarar tuffa nordiska väderförhållanden.

Tidningshållare

Våra populära tidningshållare är framtagna för att de boende ska få sin morgontidning ända upp till dörren och visar samtidigt namn och lägenhetsnummer.

Finns i två varianter, Alu och Bocken.

Ett tryggt val till fastigheten

Svenskboxen är Sveriges mest sålda fastighetsbox sedan 2012. Och det är inte svårt att förstå varför. Det är en prispressad produkt i riktigt hög kvalitet, tillverkad i säkra och robusta material som stålplåt och med tåliga detaljer i rostfritt stål.

Boxarna har förstärkt lucka med dubbel plåt för ökad säkerhet. Dessutom försvåras alla typer av inbrottsförsök med det smala inkastet på 10 mm. Postbudet öppnar huvuddörren för alla fack med sin nyckel – det gör att leverans av brev eller paket i större storlek inte påverkas av det smala inkastet.

Bestäm design på fastighetsboxarna

Förutom färg- och materialval finns det ett stort utbud av tillbehör att välja till fastighetsboxarna, som gör att du kan få en skräddarsydd lösning för just ditt hus. Oavsett om du vill att boxarna ska stå ut i inredningen, som ett statement – eller smälta in i designen i huset i övrigt. Exempel på tillbehör till våra boxarna är träram och benstativ.

Standardfärg eller eget val?

Fyra standardfärger lagerhålls, men det går även att välja något helt annat. Vill man få sin produkt ytterligare lite unik har vi vår färgkarta att välja från. Vi hjälper dig gärna att plocka ut och matcha färger till platsen där du tänkt montera produkten.

VÅRA STANDARDFÄRGER

Ett tillbehör eller något helt unikt?

Genom åren har vi hjälpt många av våra kunder att skapa helt unika installationer i sina trapphus. Vi hjälper dig med allt från ett standard snedtak eller hela vägen till unikt utformade monteringsbord.

Oavsett vad ni är ute efter kan våra erfarna återförsäljare och leverantörer hjälpa er. Ta kontakt med en av våra säljare så hjälper vi er hitta rätt.

Boxväljare

Ta hjälp av Dinbox

Kontakta oss på Dinbox för vägledning, tips och råd eller för offert. Vi tar oss an projekt i olika storlekar och med vitt skilda förutsättningar.

Mer än bara fastighetsboxar

Dinbox är en helhetsleverantör av alla system som behövs i fastigheten och våra produkter spänner allt från från lås- och passagesystem, stilrena post- och paketboxar till kommunikation och bokning via både wallpad och app. Allt hanteras med samma nycklar, i samma molnbaserade system. Här är några av våra produkter.

Wallpad

Digital trapphustavla

Wallpad kan används som ett digitalt våningsregister, men också som en portal för visning av meddelanden eller bilder.

TP-511

Porttelefon

Robust porttelefon för ökad trygghet, passerkontroll och smidig kommunikation.

G3

Passerläsare

Kan monteras antingen vid dörrar som en del av ett passagesystem, men också för fastighetsboxar för öppna fack med elektroniska lås.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss, så ser vi till att du får hjälp av en lokal återförsäljare
– oavsett var i landet du befinner dig.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält