Boxväljaren

Boxväljaren

Boxväljaren är ett verktyg som finns till för att hjälpa de som undersöker möjligheterna till fastighetsbox eller har beslutat sig för att beställa, men behöver hjälp med exakt vilka boxar man bör välja. Då det finns en rad olika modeller och varianter av dessa på fastighetsboxmarknaden kan det vara bra med en liten guide. Vi rekommenderar alltid samma uppsättning fastighetsboxar för en viss mängd fack, vilket i slutändan brukar ta minst plats och vara det mest ekonomiska alternativet för slutkunden.

Välj antal boende


Oanvända fack

För vissa antal boende är det mer kostnads- och utrymmeseffektivt att välja fastighetsboxar där det blir några fack över efter att alla boende har fått varsitt fack. Vi har också märkt att några extra fack ofta kommer till användning, exempelvis som postfack till styrelse eller hyresvärd. Man kan också installera Servicefack i de överblivna facken, vilket kan innebära bättre postgång för trapphuset.

Instruktioner

Välj antalet boende, så ger boxväljaren dig förslag på vilken uppsättning fastighetsboxar du kan behöva beroende efter vilken modell ni tänkt installera. Boxväljaren räknar på att alla fastighetsboxarna placeras bredvid varandra på en och samma plats, så gäller det flera trapphus kan det vara bra att göra flera separata sökningar.

 

 

 

Få en gratis offert idag! Vi löser kontakten med återförsäljaren

Fyll i vad du är på jakt efter, så ser vi till att lösa prisuppgifter på både produkter och installation från en återförsäljare - enklare blir det inte