Hoppa till innehåll

Digitala fastighetsboxar

En digital fastighetsbox underlättar för både boende, förvaltare och brevbärare.

Svenskboxen digital

i tre varianter

Liggande Digital

Svenskboxen liggande är den perfekta kombinationen av höjd, djup och bredd. Tillverkad för enkel montering inomhus.

Kompakt Digital

Vår kompakta modell passar för trapphus med mindre väggyta med sin lite djupare men smalare fastighetsbox design.

Tidningshållare & Dörrskyltar

Våra populära tidningshållare är framtagna för att de boende ska få sin morgontidning ända upp till dörren. Dörrskylten fokuserar på namnmärkning.

Trapphuset får inte bara ett genomgående tema utan namnmärkning vid flytt underlättas också markant när all namnmärkning kan hanteras direkt över internet.

En smidigare förvaltning

Elektroniska lås till varje fack som öppnas med elektronisk passerbricka minskar både nyckelhantering och administration. Fastighetsboxen är uppkopplad och namnbyte kan utföras direkt eller schemaläggas på ett smidigt sätt.

  • Tillverkad i säkra och robusta material.
  • Enkel att öppna med elektronisk nyckelbricka.
  • Upplysta, digitala namndisplayer.
  • Kan anpassas i form, färg och design.

Sveriges bästa fastighetsboxar?

Svenskboxen är Sveriges populäraste fastighetsbox och finns i både digitalt och analogt utförande. Boxen är av högsta kvalitet och dessutom väldigt prispressad – något som gjort den till Sveriges mest sålda fastighetsbox sedan 2012. Svenskboxen finns i olika format: liggande, stående, kompakt och anpassad för att stå utomhus.

Effektiv förvaltning med digitala namnskyltar

Digitala fastighetsboxar är perfekt att installera i allt från bostadsrätter till nybyggnationer samt i hyresfastigheter med många boende – som i studentbostäder till exempel. Den digitala namnskylten visar tydligt vem boxen tillhör, och vid flytt ändras namn enkelt direkt på webben av förvaltaren eller administratören. Med ett minskat förvaltningsbehov sparas både tid och pengar.

Bestäm design på fastighetsboxarna

Förutom färg- och materialval finns det ett stort utbud av tillbehör att välja till fastighetsboxarna, som gör att du kan få en skräddarsydd lösning för just ditt hus. Oavsett om du vill att boxarna ska stå ut i inredningen, som ett statement – eller smälta in i designen i huset i övrigt. Exempel på tillbehör till våra boxarna är träram och benstativ.

Standardfärg eller eget val?

Fyra standardfärger lagerhålls, men det går även att välja något helt annat. Vill man få sin produkt ytterligare lite unik har vi vår färgkarta att välja från. Vi hjälper dig gärna att plocka ut och matcha färger till platsen där du tänkt montera produkten.

VÅRA STANDARDFÄRGER

Ett tillbehör eller något helt unikt?

Genom åren har vi hjälpt många av våra kunder att skapa helt unika installationer i sina trapphus. Vi hjälper dig med allt från ett standard snedtak eller hela vägen till unikt utformade monteringsbord.

Oavsett vad ni är ute efter kan våra erfarna återförsäljare och leverantörer hjälpa er. Ta kontakt med en av våra säljare så hjälper vi er hitta rätt.

Fastighetsbox Digital

Ta del av produktblad och manualer nedan.

Boxväljaren

Ta hjälp av Dinbox

Kontakta oss på Dinbox för vägledning, tips och råd eller för offert. Vi tar oss an projekt i olika storlekar och med vitt skilda förutsättningar.

Mer än bara fastighetsboxar

Dinbox är en helhetsleverantör av alla system som behövs i fastigheten och våra produkter spänner allt från från lås- och passagesystem, stilrena post- och paketboxar till kommunikation och bokning via både wallpad och app. Allt hanteras med samma nycklar, i samma molnbaserade system. Här är några av våra produkter.

Wallpad

Digital trapphustavla

Wallpad kan används som ett digitalt våningsregister, men också som en portal för visning av meddelanden eller bilder.

TP-511

Porttelefon

Robust porttelefon för ökad trygghet, passerkontroll och smidig kommunikation.

G3

Passerläsare

Kan monteras antingen vid dörrar som en del av ett passagesystem, men också för fastighetsboxar för öppna fack med elektroniska lås.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss, så ser vi till att du får hjälp av en lokal återförsäljare
– oavsett var i landet du befinner dig.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält