Hoppa till innehåll

Dinbox får ny VD

Robert Zettervall blir ny VD på Dinbox. Med en gedigen kunskap och erfarenhet inom snabbväxande utvecklingsbolag från sin tid som vice VD och CFO på First North-noterade bolaget myTaste Group har han alla förutsättningar för att ta Dinbox till nya höjder.

”Det är hedrande att ha blivit utvald för att vidareutveckla Dinbox”, säger Robert Zettervall. ”Jag är riktigt laddad att föra bolaget framåt och det finns flera planer vi lagt fram som kommer verkställas under året. Dinbox har just nu en unik position på marknaden med deras uppkopplade helhetslösning, och det ska vi ta tillvara på och utveckla.”

”De ledaregenskaper och den handlingskraft som Robert besitter blir ett riktigt bra tillskott till Dinbox”, säger styrelseordförande och grundare Sebastian Oderstedt. ”Vårt fokus ligger framöver i att behålla den marknadsledande position vi har som specialisten på digitala fastighetsboxar, samtidigt som vi fortsätter öka inom passersystem och kommunikationslösningar. Under 2019 kommer vi fortsätta att leverera produkter till pressade priser tillsammans med ett nytt tjänsteutbud, och i den processen ser vi Robert som en utmärkt strateg och ledare.”

För mer information

info@dinbox.se
010-33 000 10