Hoppa till innehåll

Dinbox integrerar med Amido

Dinbox är nu integrerade med Amido, vilket innebär att Dinbox produkter går att styra för alla de som använder Amidos tjänster. För de fastighetsbolag som tidigare varit intresserade av Dinbox produkter men avvaktat öppnas nu nya möjligheter.

Tjänsten Alliera från Amido möjliggör för förvaltare och administratörer att hantera flera olika leverantörers produkter i ett och samma system. Dinbox är nu en kompatibel leverantör, och produkterna kan användas för komplettering eller i en nyinstallation där andra fastigheter i beståndet redan använder en annan leverantörs produkter. Integrationen öppnar framförallt upp för fastighetsbolag att välja digitala fastighetsboxar, som enkelt kan använda samma taggar som ett redan installerat passersystem.

– Vi är stolta att vara den senaste integration hos Amido. Vi stöter på fastighetsbolag som känner sig tvingade använda samma hårdvaruleverantör vid komplettering, för att de vill underlätta konfiguration och förvaltning. Men när alla produkter kan hanteras i ett och samma system försvinner den inlåsningseffekten helt och hållet, säger Sebastian Oderstedt, VD på Dinbox.

– Med öppna plattformar får kunden en bättre och framtidssäkrare lösning för leverantörerna behöver hela tiden förbättra sig. Tillsammans med Dinbox tar vi ytterligare ett steg på vägen för att öka vårt gemensamma värde till kunderna, avslutar Johnny Berlic, VD på Amido AB (publ).

För mer info:

Dinbox Sverige AB
Sebastian Oderstedt, VD
sebastian.oderstedt@dinbox.se
073 848 70 50

Amido AB
Johnny Berlic, VD
johnny@amido.se
031 719 20 70