Hoppa till innehåll

Dinbox och iLOQ ingår samarbete

Dinbox fortsätter 2020 med ytterligare integrationer med andra leverantörer i branschen. Många fastighetsägare och installatörer har efterfrågat en integration mellan Dinbox digitala system och iLOQs låssystem, och nu har vi ingått i ett samarbete för att kunna förse marknaden med denna breda helhetslösning.

”Vi är alltid öppna för nya samarbeten med leverantörer i branschen som har lösningar inom andra nischer” säger Robert Zettervall, vd på Dinbox. ”Vi fokuserar på vår kärnverksamhet och är öppna för samarbeten där vi inte har produkter eller system för en ännu bredare helhetslösning.”

Integrationen gör det möjligt att på ett enkelt sätt administrera vårt system via iLOQ. Dinbox har ett utbud där många fastighetsägare väljer att installera digitala fastighetsboxar, digitala trapphustavlor, tvättstugebokning, porttelefon- och passersystem kombinerat med iLOQs digitala lås till lägenhetsdörrar och miljöhus. Tillsammans skapas ett komplett och framtidssäkert system till fastigheten.

”Samarbetet öppnar bokstavligt talat nya dörrar för både Dinbox och iLOQ, och vi är glada att kunna presentera en förenklad systemhantering och fler möjligheter för våra kunder” säger Anders Årman, CTO på Dinbox.