Hoppa till innehåll

Fastighetens information och kommmunikation

Information och kommunikation är en viktig del för både boende och förvaltare i en fastighet – och ofta behöver det som rör själva fastigheten nå alla boende med kort varsel. Kommunicera och informera bättre och enklare med Dinbox Wallpad och app.

Enkel kommunikation i fastigheten

Den digitala trapphustavlan ger dig som förvaltare stora möjligheter att snabbt och enkelt kommunicera med både bild samt text. Du kan själv bestämma om meddelanden ska gå att se under en bestämd tid, i endast vissa trapphus eller i alla fastigheter. Dessutom kan allt hanteras från webben i Dinbox smidiga administrationsverktyg. Vi har även analoga anslagstavlor och våningsregister.

Allt kan hanteras i

Dinbox-appen

I Dinbox-appen kan varje boende göra egna bokningar av gemensamma utrymmen så som tvättstuga, gästlägenhet, bastu, gym och liknande. I appen går det även att öppna dörrar och ta del av information som rör fastigheten.

Smidig digital dörrskylt med molntjänst

Den digitala dörrskylten visar enkelt och smidigt namn samt lägenhetsnummer utanför lägenhetsdörren. Här kan du skippa kabeldragning och allt går att styra via Dinbox molntjänst. Vidare sparar du som förvaltare tid på när du behöver ändra informationen på skylten. Dessutom har energiläget en lång hållbarhet.

Digitala informationstavlor

Det finns många fördelar med digitala trapphustavlor. Fastighetens information och kommunikation blir tydlig då skärmen är upplyst och påkallar uppmärksamheten bland de som passerar i entrén. Som avsändare kan du enkelt och snabbt skicka ut meddelanden och uppdateringar från vilken webbläsare som helst. Du kan se till att informationen når rätt personer vid rätt tillfälle, samt kan dessutom plocka bort meddelandena när det skulle bli inaktuellt.

Ingen installation krävs då allt går att hantera i webbläsaren och du har stor möjlighet att lägga till både bilder samt text. Flera administratörer kan dessutom dela på ett konto.

Ta hjälp av Dinbox

Kontakta oss på Dinbox för vägledning, tips och råd eller för offert. Vi tar oss an projekt i olika storlekar samt med vitt skilda förutsättningar.