Hoppa till innehåll

Green Building inspirerar globalt

Världens största träff för Green Building i Hong Kong mellan den 27 – 31 Oktober 2015, stora företag samlas för att tala om hållbar utveckling!

miljo

Mässan samlar experter från olika länder med ledande aktörer inom arkitektur och byggkonstruktion. Stora företag inom byggbranschen, politiker och samhällsaktörer samlas för att lära, reflektera och tillsammans skapa nya strategier för gröna byggprojekt som inspirerar till en bättre hälsa och välbefinnande.

 

The World Green Building Council är ett nätverk som finns i över hundra länder och är världens största internationella organisation.

Förra årets mässa av World GBC i Sao Paulo gav en chans att inspireras av nya smarta idéer och möjlighet blicka framåt mot det moderna boendet. Vi hoppas att denna träff ger upphov till nya idéer och inspiration till en byggbransch som värnar om människors hälsa och miljö. Mässan erbjuder strategier och verktyg för att tillsammans öka medvetenheten, etablera organisationer och skapa ett ledarskap för Green Building globalt.

I Sverige är företag som Skanska, Peab och NCC några av de ledande bolagen som producerar allt mer gröna bostäder t ex svanenmärkta hem och eco fastigheter skapta för nya klimatsmarta, energisnåla och gröna lösningar. En trend inom byggbranschen som växer.

 

 

WGBC_Congress_Graphic_Website_Slider_New

 

 

Här hittar du länk till mer information om hållbar utveckling: https://www.worldgbc.org/