Hoppa till innehåll

Hantera abonnemang direkt på Boenderegistret

Här kommer några fler spännande nyheter och förbättringar från Dinbox. Vårt arbete att förbättra förvaltningen för föreningar ute i landet fortsätter, och den här gången rör det förenklad administration. Från och med idag kommer betalningarna för abonnemanget för porttelefonen att gå via Boenderegistret, istället för som en separat faktura. Förändringarna är en del av vår tanke att konsolidera administrationen till Boenderegistret, och det här är ett naturligt steg i den riktningen.

Kostnaden kommer att läggas till den avgift som föreningen eller företaget redan betalar för Boenderegistret. Det blir enkelt att hålla reda på föreningens kostnader för passage, bokning och telefoni. Kostnaden för porttelefonin kommer självfallet fortsättningsvis vara bland de lägsta på marknaden.

Det slutgiltiga målet är att alla ska ha god uppsikt över sina kostnader, och enkelt veta vilka poster som rör administrationen av fastigheten.

Har er föreningen ingen porttelefon? Då förändras ingenting för er i kommande uppdatering. Men går ni i tankarna om att uppdatera ert skalskydd så vet ni var ni kan nå oss.