Hoppa till innehåll

Ny digital trapphustavla – WP24

digital trapphustavla

Nästa generations Wallpad

Tunnare och lättare än någonsin tidigare. WP24 är den senaste modellen i raden informationsskärmar från Dinbox där designen har fått ligga i fokus. Skärmens framsida är tillverkad i ett enda härdat och reptåligt glastycke medan sidorna är i slimmad aluminium. Den kan används som ett digitalt våningsregister, men också som en portal för visning av meddelanden, trafikinfo eller bilder. Utöver det har Wallpad även pekskärm och ett inloggningssystem där användare kan logga in och boka allmänna utrymmen, exempelvis tvättstugan.

WP24 monteras hängd på väggen och installationen underlättas enormt av att både strömförsörjning och kommunikation hanteras genom en enda kabel – en helt vanlig nätverkskabel. Att inga specialkablar eller ens närliggande strömuttag behövs innebär att installationen kan skötas utan specialistutbildning. Kabeldragning är annars ofta en omfattande och stor process när elektronik ska installeras i fastigheten.

“Med WP24 tar vi ett stort steg framåt i att sätta en standard vad boende och förvaltare kan förvänta sig både från Dinbox men också generellt på marknaden”, säger Robert Zettervall, VD på Dinbox. “Vi vill att man alltid ska kunna mötas i entrén av en kvalitativ men också snygg produkt som innehåller alla de viktigaste funktionerna för flerbostadshuset.

Snabbfakta WP24

– Bredd: 583 mm
– Höjd: 450 mm
– Djup: 42 mm
– Skärm: 24″ touchskärm
– Material: Aluminium och plåt med front i glas
– Strömförsörjning: PoE via nätverkskabel

Kontakta oss för mer information eller för att boka en demonstration