Hoppa till innehåll

Ny ledning på DinBox

I somras blev det klart att RCO har förvärvat DinBox, Sveriges största leverantör av fastighetsboxar. Bolaget har nu utsett Andreas Boo, affärsutvecklingschef på RCO, till tillförordnad VD. Det är nu också klart att Anders Claesson Lennfors, tidigare säljare på RCO, tillträder som ny försäljningschef.

”Jag ser fram emot att tillsammans med teamet på DinBox nu ta fram den långsiktiga planen för bolaget. Det finns en stor potential i det digitala trapphuset och möjligheterna är många. Teamet på DinBox har gjort ett fantastiskt jobb under det senaste året trots en del utmaningar och nu ska vi göra allt för att växa och bygga en ännu bättre kundupplevelse” säger Andreas Boo.

Anders Årman, CTO på DinBox, kommer fortsätta ansvara för den tekniska utvecklingen i bolaget och sitter kvar i ledningsgruppen.

”Det finns väldigt mycket roligt att jobba vidare med i vårt produktutbud och det ska bli spännande att vidareutveckla bolaget tillsammans med den nya ägaren,” säger Anders Årman.

Anders Claesson Lennfors, tidigare säljare på RCO, kliver in i rollen som försäljningschef.

”Jag ser verkligen fram emot att bygga upp den nya säljorganisationen på DinBox. Tillsammans med RCO kan vi skapa ett ännu starkare erbjudande till våra kunder” säger Anders Claesson Lennfors.

Rekryteringen av både säljare och utvecklare till DinBox är igång och kommer pågå under hösten.

För mer information kontakta:

Andreas Boo, VD, DinBox Sverige AB
Telefon: 073-425 45 66
E-post: andreas.boo@dinbox.se

Om DinBox Sverige AB

Sedan 2009 är DinBox Sveriges största leverantör av fastighetsboxar. I takt med att vi ökat vår marknadsandel för fastighetsboxar har vi också lagt till många fler produkter i vår portfölj – bland annat digitala våningsregister samt elektroniska lås och tvättstugebokning via pekskärm. I dag verkar DinBox-koncernen i hela Norden. Dinbox är numera en del av RCO-gruppen.

Om RCO Security AB

Svenska RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. I dag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Bolaget har de senaste åren uppvisat en god tillväxt och lönsamhet. RCO omsätter drygt 200 miljoner kronor och har cirka 90 anställda. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas.