Hoppa till innehåll

Ny version av Sveriges populäraste fastighetsbox

Uppdaterad Svenskbox

Det är inte riktigt julafton än, men vi vill ändå dela med oss av en tidig julklapp. Nu i december lanserar vi en ny version av Svenskboxen. Svenskboxen har varit den mest sålda fastighetsboxen i Sverige de tio senaste åren, men vi hittar fortfarande sätt att uppdatera den.

Den nya versionen är helsvetsad – vi har tillverkat boxarna som varit både popnitad och helsvetsad tidigare, men vår slutsats är att fastighetsboxen blir mer stabil med helsvetsad. Vi har också förstärkt luckorna i den nya modellen, vilket båda förbättrar stabilitet och säkerheten. Svenskboxen är nu än mer förberedd för digital installation redan från grunden, vilket underlättar för de som senare väljer att lägga till digitala komponenter som elektroniska lås och digitala namnskyltar. Och sist men inte minst har vi förbättrat rostskyddet ytterligare.

Installation hanteras fortfarande på samma sätt, och måtten är också detsamma. Det underlättar för de som är vana att installera våra produkter, och vi ville förenkla övergången till vår nya version så mycket som möjligt.

Vi uppdaterar inte bara fastighetsboxen i sig, utan även vår logistik. Istället för löpande produktion kommer vi att lagerhålla de flesta storlekarna av Svenskboxen. Det innebär riktigt snabba leveranser för de vanligaste modellerna och kulörerna.

Vill du veta mer? Kontakta oss!