Hoppa till innehåll

Nya funktioner på Boenderegistret

Vi gör hela tiden löpande förbättringar för Boenderegistret, och idag släpper vi två funktioner som vi tror kommer uppskattas mycket av förvaltarna ute i landet.

Först och främst kommer nu adminrättigheter, där det går att konfigurera vilka sektioner som en användare till kontot ska kunna nå. Kanske har man flera fastigheter på flera orter inlagda på sitt konto, men endast vill att en administratör ska ha tillgång till en av dem.

Den andra nyheten är att boende nu kan komma åt det vi valt att kalla självförvaltning. Att människor byter telefonnummer och efternamn är ju inte ovanligt. Har man några boende så kan det bli en hel del arbete att underhålla alla namnlistor och se till att de är uppdaterade. Lägger man också till borttappade nycklar har man en hel del att göra som förvaltare.

Men med självförvaltning så kan de boende själva logga in och ändra sina uppgifter eller spärra borttappade nycklar. Den boende har ju själv intresse av att det ska gå så fort och så smidigt som möjligt när ändringar sker. Självfallet kan möjligheterna för självförvaltning begränsas om det skulle behövas, och alla ändringar loggas för administratören att kunna se över.

Funktionerna finnas tillgängliga för de konton som har abonnemangsnivå Standard eller högre.