Hoppa till innehåll

Nya version av Boenderegistret

Idag släpps Dinbox nya version av webbverktyget Boenderegistret. Med erfarenheter från de tiotusentals nöjda kunder som använt systemet i många år gör vi nu både förbättringar i stabilitet av plattformen och förändringar som ska underlägga den dagliga användningen.

Boenderegistret är vårt webbverktyg utvecklat för att konfigurera produkter från Dinbox och förvalta boende, passage och bokningsscheman – på ett så enkelt sätt att en privatperson i en bostadsrättsförening själv ska kunna hantera allt. Då Boenderegistret är en helt och hållet molnbaserad webbtjänst kan man alltid få tillgång till verktygen oavsett plats och tid. Dinbox elektroniska passersystem kan användas för hela fastighetens skalskydd och för alla dörrar och utrymmen.

Den nya versionen innebär ett stort steg framåt för användarvänligheten i det grafiska gränssnittet, nya funktioner för att underlätta förvaltningen och den lägger också grunden för något vi brinner för – integrationer. Att många system inom fastighetsvärlden är låsta är ingen nyhet, men vi vill öppna upp marknaden och göra det möjligt för fastighetsägaren att själv kunna välja system efter behov, och inte baserat på vad man har använt innan.

“Det ligger mycket arbete bakom den här uppdateringen, både när det kommer till omstrukturering i databasen och ändringar i gränssnittet”, säger Anders Årman, utvecklingschef på Dinbox. “I och med den här versionen ligger vi i framkant på marknaden med de möjligheter vi har integrationer med andra system och självförvaltning för boende.”

Besök Boenderegistret.

Mer information

info@dinbox.se
010-33 000 10