Hoppa till innehåll

Rekordomsättning för Dinbox 2019

Sveriges största fastighetsboxbolag Dinbox tar ett rejält kliv framåt. Företaget gjorde förra året ett nytt rekordår och ökade försäljningen till en ny toppnotering. Dinbox kan också visa en vinst på strax över 6 miljoner.

”Vi ser en ökad trend av att vilja digitalisera trapphuset. Som en helhetsleverantör kan vi integrera alla delar i ett system vilket underlättar för både förvaltare och boende. Fastighetsbranschen tar till sig det som händer i andra delar av samhället när det kommer till digitalisering”, säger Robert Zettervall, vd på Dinbox.

Tillväxten beror bland annat på en ökad digitalisering inom post- och paketprodukter samt en stärkt position inom passersystemsbranschen, men även på en förbättrad intäktsmodell. Under året ökade efterfrågan på kommunikationstavlor, bokningssystem och passageläsare för flerbostadshus och Dinbox fortsätter parallellt med denna tillväxt att bibehålla sin plats som Nordens största fastighetsboxleverantör.

”Vi har under första kvartalet 2020 ett fortsatt stort fokus på kundupplevelsen, att utveckla nya innovativa produkter och funktioner samt att kunna erbjuda snabba och säkra leveranser. Det händer en hel del på den här marknaden nu, så vårt fokus på utveckling av både ny hårdvara och mjukvara gör att fortsätter vara unika och relevanta för våra kunder”, säger Robert Zettervall.