Hoppa till innehåll

Stabila produkter och säkra system

För ungefär en månad sedan startade jag och mina kollegor ett intensivt arbete med att förändra, förbättra och förstärka Dinbox produktutveckling, kundtjänst och support. Och 2017 har varit ett intensivt år för oss – minst sagt. När vi lanserade vår nya centralenhet DCU-2 och sedan porttelefonen TP510R10S10 insåg vi snabbt att vi också måste förnya vår organisation för att motsvara de höga förväntningarna på produkterna.

Nya kontaktvägar
Förändringen började i liten skala med en så enkel men viktig detalj som kontaktvägar för nya och gamla kunder. Genom att välja rätt telefonnummer när du kontaktar oss kan du få snabbare hjälp och slippa leta dig fram till rätt person. Vår kundtjänst, där Fredrika, Veronica, Lina och Marcus jobbar, har själva skapat bra rutiner för att ta hand om inkommande mail på ett snabbt och effektivt sätt. Jag hoppas att det här arbetet märks hos dig som redan är kund hos oss.

Nytt fokus för produktutveckling
När det gäller produktutveckling har vi precis börjat komma igång med vårt nya team. Den som leder det arbetet är vår nye CTO – Peter Alvarsson och jag är verkligen jättestolt och glad över att ha honom här på Dinbox. Peter har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika team oavsett vilken bransch han arbetat i. Och de är många – från streamad film till bilbranschen och ljudböcker på Storytel. Gemensamt är att han alltid jobbat med organisationsförändringar och teknikskiften och gärna gått in i branscher där förändringen från analogt till digitalt är på gång. Precis som i vår bransch. Peters fokus nu och en bra tid framöver är att skapa stabila produkter och system som är lika lättinstallerade som de är lättanvända.

Nya kollegor
Förutom Peter Alvarsson har vi rekryterat fler nya kollegor den senaste tiden som vi verkligen tror kommer göra Dinbox ännu bättre på att skapa och underhålla de mest tillgängliga och smarta lösningarna för fastighetens entré. Vi kommer att berätta mer om dem så småningom men jag kan lova att du kommer att märka effekten av deras arbete väldigt snart. Tills dess säger jag bara välkommen till våra två nyaste tillskott – Peter Liljerstam som kommer att jobba med teknisk support och Vahid Mahmoudian-Asl, servicetekniker. Och stort tack till dig för att du intresserar dig för Dinbox!

Vänligaste hälsningar
Olle Årman, vd Dinbox