Hoppa till innehåll

Systemutvecklare till DinBox Sverige

Om tjänsten
DinBox Sverige AB söker nu en driven systemutvecklare / system developer med spetskompetens inom PHP och databaser som vill vara med och utveckla framtidens smarta fastighetssystem hos den snabbast växande aktören i branschen.

Arbetsbeskrivning
Har du ett gediget teknikintresse och breda programmeringskunskaper, Linuxkompetens och erfarenhet av objektorienterad design kan du vara den vi letar efter! Som utvecklare på DinBox kommer du jobba i ett drivet utvecklingsteam som brinner för att hitta smarta och enkla lösningar på komplexa problem och för att trivas i rollen bör du vara engagerad, lättlärd och motiveras av ett högt tempo. Du är självständig, initiativrik och en problemlösare som ständigt vill utvecklas och förbättras. Då rollen kommer innebära stort ansvar och stora möjligheter att påverka design av struktur och utformning är organisatoriska egenskaper och vana vid god dokumentation viktiga.

Kvalifikationer
[checklist type=”arrowed” margin_bottom=”no”]

  • Examen från relevant utbildning på högskola eller universitet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

[/checklist]

Du har kunskaper inom
[checklist type=”arrowed” margin_bottom=”no”]

  • PHP
  • MySQL
  • C/C++
  • Backend-utveckling
  • JavaScript

[/checklist]

Meriterande om du också kan
HTML, CSS, jQuery, apputveckling för Android/ iOS, webbdesign, agil utveckling, embeddedutveckling

Vi erbjuder dig
Till rätt person kan vi erbjuda ett spännande och roligt arbete med goda utvecklingsmöjligheter och stor frihet i en trevlig arbetsmiljö tillsammans med kunniga kollegor och samarbetspartners. Hos oss kommer du arbeta i en platt organisation och ha stor delaktighet och möjlighet att påverka genom hela processen. Vi har korta beslutsvägar och sätter stort värde på våra anställdas idéer. Anställningen avser en heltidsanställning med placering på vårt huvudkontor vid Odenplan i Stockholm, start omgående eller snarast möjligt.

Ansökan och kontakt
Intervjuer sker löpande och vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan skickas till jobb@dinbox.se, märk mailet med rubriken ”Systemutvecklare”.

För frågor om tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Magdalena Sevelin, 0709-830 800, magdalena.sevelin@dinbox.se