Hoppa till innehåll

Fyra nya regionsansvariga säljare till Dinbox!

Vi söker nu fyra nya medarbetare för att ta rollerna som regionsansvariga på Dinbox: två kommer utgå från Stockholmskontoret, en från Göteborg och en från Malmö. Läs mer om tjänsten nedan och ansök!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

Vi söker regionansvarig säljare som kommer arbeta med att skapa och bygga långvariga relationer med både befintliga och nya kunder. Du utgår från Stockholm, Göteborg eller Malmö och ansvarar för en avgränsad region. Eftersom du kommer att träffa kunder på ett stort geografiskt område måste du kunna resa mycket och vara beredd att övernatta på annan ort. Du kommer ha kontakt med allt från återförsäljare till slutkunder och andra intressenter. Dinbox arbetar mot fastighetsbranschen och är Sveriges största leverantör av digitala postboxar.

I rollen som regionansvarig säljare så kommer du framförallt att:

• Bearbeta nya kunder (framförallt återförsäljare inom el/installation)
• Vårda och utveckla befintliga återförsäljare för att få in fler orders
• Kontakta och bearbeta slutkunden som främst är större fastighetsägare
• Marknadsföra Dinbox produkter, system och varumärke

KRAV PÅ PERSON

För att passa i rollen som regionansvarig säljare på Dinbox så ser vi att din tidigare erfarenhet stämmer överens med följande:

• Du behöver ha en gedigen arbetserfarenhet inom försäljning
• Haft budgetansvar i dina tidigare roller
• Flytande i svenska och mycket god kunskap inom engelska
• Körkort B

Det är meriterande om du har erfarenhet:

• Inom uppsökande försäljning
• Från branschen
• Av annan teknisk försäljning

Vi söker dig som är målmedveten, självständig och en god lyssnare som brinner för affärer. Du har lätt för att hålla i en dialog, men du har likväl lätt för att lyssna på kunderna och förstå deras behov för att på bästa sätt anpassa din försäljning. Du tilltalas av en social roll med eget budgetansvar och friheten att planera sina egna veckor. Dinbox är en platt organisation som erbjuder en öppen, positiv kultur med högt i tak.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Beroende på tjänst; Region Stockholm Norr, Region Stockholm Syd, Region Väst och Region Syd

LÄS MER OCH ANSÖK

Maila till jobb@dinbox.se eller ansök via https://performiq.se/lediga-jobb/ce6b057b-7e9f-47c6-a6cb-bd635cbfe358/